UŽIČKA REPUBLIKA

Ne, ovo nije stvarno, to su samo moja maštanja…

U jednoj aplikaciji imam pitanje: „Kako vidiš svoj kraj u narednih 5 godina?“

Evo, ovako ja to vidim…

Kako nam je stanje u državi baš onako kul, a pošto se poslednjih dana non-stop priča o raspadu EU, ja kontam da bi najbolje bilo da se i mi sa zapada oslobodimo…

Mi ovde imamo sve što nam je potrebno da živimo bolje od svih velikih gradova, jer realno, sve parice nam ‘vako odoše za #BGH20..

Šta to mi imamo ovde?!

Pa imamo najatraktivnije planine (Zlatibor, Tara, Zlatar, Divčibare), imamo jezera, hidroelektrane, najčistije reke… Imamo aerodrom, imamo voće, povrće… Požega je raskrsnica svih vozova, puteva (budimo realni, putevi su nam u boljem stanju nego u ostatku Srbije), dakle povezani smo kao država i mafija…

Imamo komplet lepinju BRE!

Dakle, možemo da naplaćujemo sve – svima!

Onda lepo što kaže moj komandir u vojsci objavimo rat Holanđanima i pre nego što oni uopšte stignu da nas napadnu, predamo se. Postanemo njihova kolonija, oni ulažu u nas i za 5 godina imamo vetrenjače, solarne panele, legalizovanu marihuanu = turizam cveta, biciklističke staze, pametne semafore, smejemo se, radujemo životu… Realno, za ovo nam ne trebaju Holanđani, treba nam 2 grama mozga, al’ pošto smo mi debili, pa to nikad nećemo uraditi, onda ipak bolje da im objavimo rat..

Eto, tako ja vidim moj kraj u narednih 5 godina…

Beograde najbolje da se neko vreme ne viđamo, vidiš da nam ne ide. Jer ti ne kapiraš, nije loš mandat, loša decenija burazeru, žešće loša!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed