Surfuj bezbedno

Surfuj bezbedno!

Reklame, baneri, pop-upovi i ostale gluposti koje svakodnevno prave probleme prilikom korišćenja interneta su konačno dobili super protivnika.

AdGuard koristim već skoro godinu dana na Windows-u, a od oktobra 2016 i na macOS.

Za 5 meseci korišćenja na macOS, ovo je statistika…

AdGuard ne blokira samo reklame, već filtrira kod sajta i prikazuje samo čist sadržaj posetiocu. Ono što može biti zanimljivo je opcija PARENTAL CONTROL koja ne mora biti namenjena samo roditeljima, već i firmama koje bi da se postaraju da im radnici internet koriste za rad, a ne za Facebook i ostale sajtove koji nisu povezani sa poslom. Ako korisnik ode na sajt koji je blokiran, dobiće obaveštenje kao na slici ispod.

Za razliku od klasičnih AdBlock ekstenzija, kada se instalira, AdGuard kontroliše sve instalirane pretraživače, tako da je surfovanje bezbedno na Chrome-u, ali i na Internet Explorer-u (Da, radi i na IE 🙂 ), a takođe pruža zaštitu od malware-a itd.

Jedina mana koju sam ja pronašao do sada je ta što neki od sajtova (na primer: www.polovniautomobili.com ) ne prikazuju fotografije ako je zaštita uključena, ali se to reši privremenim deaktiviranjem programa i osvežavanjem stranice.

AdGuard nije besplatan, licenca za 2 uređaja (Android + Windows ili macOS) na godišnjem nivou košta 24.95$. Postoji i besplatan probni period.

Naravno, na torrent sajtovima možete naći verzije za sve platforme 🙂

Probajte, javite utiske. I naravno, ako vam se svidi, kupite program.  Ja ga koristim na iOS, macOS i Windows platformama. PLAY IT SAFE 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed