Stalno se žalite, a u Srbiji se odlično živi!

Iskomentarisao si skoro svaku objavu u kojoj se pominje Vučić, SNS. Ekspert si za svaku temu na B92, Blicu, Kuriru. Znaš zašto je izbio rat u Siriji. Znaš sve o svakoj teoriji zavere. Prozivaš botove i nudiš im bolje sendviče. I žališ se da ti je loše u Srbiji?

Znam da ti je odlično ovde jer možeš sebi da priuštiš sve to. Verovatno si neki CEO ili CFO, pa blejiš online dok ti zaposleni kojima si dao sve moguće benefite rade i prave velike pare. U pauzi komentarisanja po portalima i društvenim mrežama rezervišeš hotel za zimovanje. Razmišljaš gde ćeš za doček, gledaš zanimljive destinacije. Deci si platio da idu na super zimski raspust. Ženu ili devojku vodiš na ručkove i večere.

Šta? Ništa od ovoga? Blejiš u stanu i kukaš na sve oko sebe? Završio si srednju, fax, a još uvek nemaš posao? Hoćeš iskreno? Nećeš ga nikad ni naći. Bićeš samo još jedna ovca u stadu. Da. To si ti. Samo jedna glupa ovca. A tvoj pastir koga toliko komentarišeš to i hoće. Da budeš okupiran njegovim postojanjem i ne radiš apsolutno ništa da ti bude bolje. Jer da si bar crna ovca, bio bi problem, ovako si samo +1 pred izbore koji veruje u „hiljade radnih mesta„. Taman kad pomisliš da je vreme da promeniš nešto, da podigneš dupe iz stolice, baciš tastaturu i izbaciš TV kroz prozor, drugar Kesić snimi novu epizodu, Njuzovci napišu novi tekst i sve ono što se skupljalo u tebi, lagano izađe na ventil koji je tvoj pastir odvrnuo.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed