„Nesam školovao, a i dalje me žele!“

A volim neformalno obrazovanje, idem godinama na treninge, seminare, razmene, konferencije, pa naučih svašta nešto, upoznah dosta kul ljudi… Imam  međunarodnih sertifikata kao srpski putevi rupa. Jasno vam je da je to mnogo?

Da, volim Elemental, ali ono, baš. Inače, pravim tako neke sajtove, video snimke, držim treninge za društvene mreže, online marketing… Kažu da sam dobar u tome. Mislim, evaluacije to pokazuju. A i skup sam ?

Živeo par meseci u Brnu, obišao 37 zemalja, odbio dosta ponuda za posao van Srbije jer ću da postanem PREDSEDNIK POŽEGE za koju godinu, pa ono, da ne idem bez veze, a realno, OBOŽAVAM POŽEGU!

Volontirao i radio u NGO sektoru od srednje škole, prvo u HooD 031, pa u Forci, pa rešio da napustim. Ali ne, to kad uđe u krv, to ne može da se napusti, zato okupio ekipu i napravismo nešto moćno, kao emPower!

2016. osnovao Mensch, da bih mogao da naplatim neke sajtove koje sam radio, a danas, skoro 4 godine kasnije, Mensch ima klijente iz 8 zemalja u kojima ostavljamo digitalni trag!

Volim da radim sa ljudima koji su bolji od mene i ne podnosim da sarađujem sa nekompetentnim osobama i samozvanim ekspertima. Obožavam izazove i „nemoguće situacije“.

Kažu da sam „hejter“, nestašan, da previše pričam. Nema veze, sve ću da ih smenim kada postanem predsednik.

Svako piše svoju priču, svako bira svoj put,
sad dok možeš ostavi svoj trag,
da se zna da bio si tu….

Elemental – Ostavi trag | 2000.