PLAY IT SAFE

Namenjena osnovcima, kao i onim malo starijima. Interaktivna prezentacija sa primerima najčešćih načina zloupotrebe interneta. Šta je phishing, Packet sniffing, kako prepoznati online prevare i zaštiti se. Tokom prezentacije, uživo prikaz preuzimanja kontrole nad Facebook profilom, email adresom.

Trajanje: 60 min sa Q&A

MOĆ NEFORMALNOG OBRAZOVANJA

Kada ljudima kažem da sam završio samo srednju školu, uglavnom ostanu zatečeni, neki čak ne poveruju u to.
Često me pitaju kako i zašto sam pre 14 godina umesto formalnog, odabrao neformalno obrazovanje?! Šta mi je to sve donelo, a šta sam eventualno izgubio?! Može li neformalno obrazovanje nadoknaditi formalno?! Da li mi je nekad zatrebao taj papir za koji se neki godinama bore?!
Odgovor se krije u „The power of non-formal education“ prezentaciji

Trajanje: 60 min sa Q&A

HOW TO PITCH?!

Koliko puta ti se desilo da gledaš prezentaciju sa belom pozadinom, gomilom teksta koju prezenter čita, pa tako izgubljen/a i smoren/a uzmeš da čačkaš telefon, gledaš okolo? Još gore je kada ta prezentacija traje i traje, pa shvatiš da slajdovima nema kraja. Prezentacija otkriva koje su to ključne stvari na koje treba obratiti pažnju, šta raditi, a šta ne, kao i primere dobrih i loših prezentacija.

Trajanje: 60 min sa Q&A

Kao ambasador programa u oblasti mladih, moja misija je da mladima i organizacijama prenesem informacije o programu i mogućnostima koje on pruža.

„Ambasadori promovišu Erazmus+ kroz pružanje osnovnih informacija o programu i konkursima za projekte u svom okruženju, kao i učešćem u informativnim događajima i drugim aktivnostima u saradnji sa Fondacijom Tempus itd. Svaki ambasador je specijalizovan za određeni segment Erazmus+ programa.“

Trajanje: 60 min sa Q&A