Kako su Amerikanci i Evropa uništili Srbe

Kako su Amerikanci i Evropa uništili Srbe

Kaže čovek u prodavnici da nam je država sranje. Psuje sistem, političare, sve mu smeta, nema posla, sve je skupo, kaže deca nam propadaju. Kupi 4 piva, 2 kutije cigareta, pola hleba i ode.

Prošla je autom pored crkve, usporila, prekrstila se par puta, dala gas i iskulirala ženu sa detetom na pešačkom.

Ima 17 godina, nema devojku, izašao je u grad sa društvom, gađaju se flašama na ulici. Zanimljive su priče iz hitne.

Ima 37 godina, svaki posao je napustio posle par dana, živi sa kevom koja radi za stan i hranu, najveći dnevni uspeh mu je da proda paket trave i skrati kupca, da bi mu ostao koji dim da povuče.

Ne zna engleski, misli da je Instagram sve što postoji na internetu, zajebava drugaricu iz razreda koja nosi iste patike cele godine.

Krene kući, zna da je „neki ženski praznik„, kupi cvet i pokloni ženi, red je, juče je donela platu u kuću. Neće da joj da pare za frizera.

On bi išao na Kosovo da oslobodi svu braću Srbe, a izbode komšiju iz ulaza jer navija za drugi tim?! (Valjda na Kosovu svi navijaju za njegov tim, tamo nema LGBT Srba)

Eh da je on PREDSEDNIK, neka funkcija, sve bi on znao. Sve bi probleme nas Srba on rešio. Misli da je reka kontejner, pa u istu redovno baca smeće.

On je gradska faca, akademski građanin,  šmeker 😉 koga svi gotive.  Šteta što na faksu nije naučio razliku između trotoara i parking mesta.

Rođaci, pre nego što sledeći put kažete da su drugi krivi za sve naše probleme, setite se da ste vrlo često baš vi (mi, ja) taj problem.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed