Goran Jordović novi predsednik Požege!

Goran Jordović novi predsednik virtuelne Požege!

Na današnjim virtuelnim lokalnim izborima, ubedljivu pobedu odneo je kandidat grupe građana „Naša Požega“, Goran Jordović.

Od 100% glasača, čak 90% glasova dobio je Goran, dok je Milan Božić, kandidat SNS-a osvojio svega 10%, zahvaljujući obećanim radnim mestima.

Na pitanje kako komentariše pobedu Jordovića, Milan Božić je izjavio: „Probam, probam, pa šta bude!“

Gospođa Mitrović, dosadašnja predsednica SO Požega, razočarana je izjavila da su se članovi SNS-a spakovali u autobus i da odlaze.

 

Gospodina Jordovića uspeli smo da čujemo preko telefona, a izjavu prenosimo u celosti:

„Ja bih se prvenstveno zahvalio svim građanima koji su ukazali poverenje grupi „Naša Požega“ i zvanično obećavam da će naša grupa raditi na pospešivanju preduzetništva, omladinske politike, obrazovanja, infrastrutkure. Vi stariji ste imali vašu šansu i uprskali je, sada je vreme da mi mladi radimo za nas i dobrobit naše zajednice, jer dok budemo čekali da nam vi stariji kreirate bolje okruženje, postaćemo i mi stari. Mi nismo došli na vlast, već da radimo sa našim sugrađanima i za naše sugrađane. Opština Požega će se pretvoriti u kapitalističku firmu koja će raditi za dobrobit svih građana, a ne samo nekolicine. Na vodeće pozicije postavićemo uspešne menadžere koji će sami kreirati svoje timove, sačinjene od mladih ljudi iz našeg grada i okoline. Cilj naše grupe je da naši vršnjaci, a vaša deca i unuci imaju gde da se vrate nakon što završe školovanje. Mi ih volimo isto koliko i vi. Ja se izvinjavam, moram da idem sada, imam sastanak sa timom za evaluaciju rada prethodnog saziva, kao i revizorskom kućom koja će proveriti finansijsko poslovanje naše opštine u prethodnom periodu.“

Za slobodne medije, Hakuna Matata.
12. mart 2018

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed